Dan Bellino, MLB-scheidsrechter die Madison Bumgarner van het veld stuurde, verontschuldigt zich voor zijn gedrag

dan-bellino-scheidsrechter.jpg
USATSI

Dan Bellino, de scheidsrechter die Arizona Diamondbacks-linkshander Madison Bumgarner uit een wedstrijd eerder deze week tegen de Miami Marlins stuurde, verontschuldigde zich vrijdag voor zijn acties.

“Ik zou mijn acties op 4 mei met Madison Bumgarner willen bespreken”, zei Bellino in een verklaring aan ESPN’s Jesse Rogers. “Toen ik bijna 15 jaar geleden mijn carrière in MLB begon, kreeg ik goed advies. Ik kreeg te horen dat ik elke wedstrijd moest leiden alsof mijn kinderen op de eerste rij zaten. Ik voldeed deze week niet aan die verwachtingen. Terwijl ik Ik kan niet teruggaan en veranderen wat er is gebeurd, ik neem de volledige verantwoordelijkheid. Ik zal leren van dit incident en bied mijn oprechte excuses aan.

Bellino, de umpire van het eerste honk, zette Bumgarner uit het veld na het einde van de eerste inning en tijdens een controle op vreemde stoffen. Bumgarner werd niet weggestuurd wegens het overtreden van de Major League Baseball-regels voor gripverhogende stoffen, wat zou hebben geleid tot een schorsing van 10 wedstrijden. In plaats daarvan kwam Bumgarner’s uitwerping voort uit woorden die werden uitgewisseld tussen de werper en Bellino, die de spuug veroorzaakte door naar het gezicht van de werper te kijken terwijl hij langzaam zijn hand controleerde.

Hier is de video van het incident.

“Ik weet waarom ik ben gecast, ja,” Bumgarner zei na de wedstrijd. “Ik weet niet of ik iets kan zeggen dat de situatie zou verbeteren, dus wat ik ga zeggen is dat ik enorm trots ben dat ons team vandaag terugkwam en won, omdat ik ons ​​daar in een groot gat heb gezet. je kwam niet in het spel met de bedoeling om een ​​inning te gooien zodat ze konden vechten en iedereen kwam me vandaag ophalen zodat dat zou gebeuren, het is best verbazingwekkend. Erg trots.”

Rogers merkte in een tweet op dat: Leuk, mooi geweest gestraft door de competitie, maar hij werkt dit weekend als onderdeel van de dienstdoende staf voor de serie tussen de Detroit Tigers en de Houston Astros. Als zodanig kreeg Bellino waarschijnlijk alleen een boete.

Leave a Comment